Loading..

Despre noi

Medicina samanica

Medicina shamanica inseamna armonie sau aliniere, cuvant care aduce cu sine o multime de explicatii auxiliare, ce necesita lamuriri pentru a nu lasa loc de confuzii. Cu toate acestea, multe pareri se vor opune si altele se vor ridica sa conteste simplitatea acestui tip de medicina care in esenta este o arta.

Orice forma de arta este o viziune si pentru a fi inteleasa e nevoie sa te raportezi cu ea, sa te aliniezi cu ea, sa intrii pe frecventa cu care ea a fost lansata in Univers. Alinierea la medicina shamanica, este un proces individual care este ghidat din interior si din exterior. Unirea factorilor care pot produce alinierea si implicit armonia fiintei cu mediul inconjurator, va conduce la vindecare, fie ca aceasta vindecare este una de natura fizica, emotionala sau mentala.

Medicina shamanica este o forma de reconectare a ta cu tine insuti, de a te aduce in punctul in care regasindu-te pe tine si regasind linistea si claritatea din tine, nu mai ai nevoie de nimeni pentru a te vindeca mai departe, sau de a-ti mentine starea de sanatate pe o perioada lunga de timp.

 

Rolul meu este de ghid, nu de vindecator. Vindecarea se produce intotdeauna la nivel individual. Corpul se vindeca singur (fizic, energeti, emotional, mental etc). Asa a fost si asa va fi intotdeauna. Secretul este sa iti oferi elementele de care ai nevoie pentru a te vindeca, si catalizatorii care sa produca realinierea si vindecarea implicita. Orice om este capabil sa se vindece singur, dar e nevoie sa inteleaga ce l-a condus in starea de haos (boala) si asta inseamna sa mergi la cauze.

Contactul cu medicina shamanica este de cele mai multe ori o experienta neplacuta, caci rastoarna premisele care au condus la o stare de dezechilibru si boala. Suntem obisnuiti cu starea de confort, iar acest tip de medicina este despre cu totul altceva. Medicina shmanica este despre adevar si acceptarea adevarurilor dureroase care ne vor conduce catre intelegerea cauzelor, aparitia constientizarilor (Katharsis) si apoi la realiniere sau vindecare.

Acest tip de medicina ne invata ce inseamna sa facem ceea ce e nevoie pentru a ne mentine starea de sanatate. A fi in armonie cu tine sau a fi in aliniere cu scopul, si cu ce ai de facut aici pe aceasta planeta, e tot ce e nevoie sa reinvatam ca indivizi si ca specie. Cheia e iubirea.

Oricare ar fi drumul pe care alegem sa mergem, destinatia e aceeasi. Drumul in sine este EXPERIENTA, asa ca putem avea o experienta frumoasa, o poveste plina de intamplari si invataturi, sau putem sa avem o experienta grea si plina de durere. Alegerea apartine fiecaruia.

Bralgei Shackry

AFLA CUM ITI POTI IMBUNATATI SANATATEA

PARTICIPA LA WORKSHOPURI