Loading..

Despre noi

Scopul acestui portal

We connect seekers!

Am auzit acest lucru in mine cand mi-a venit ideea de a crea acest portal. O simpla idee venita din dorinta de a impartasi. Cand eram mai tanar am suferit pentru ca nu aveam acces la informatie desi foamea mea de cunoastere era foarte mare. Ceea ce am realizat aici vine sa sprijine pe cei care sunt ca si mine, cei care cauta. Vremurile s-au schimbat si daca inainte de epoca internetului noi nu aveam acces la informatie, mare parte din ea fiind secreta, acum informatia este disponibila dar nu sti ce sa alegi. The Spirit Hub isi ofera directii, tehnici verificate si lucruri care functioneaza.

Let us Share! (hai sa impartasim!), caci de acum toti stim ce inseamna share, sau sa “share-uiesti”.

Ce cautam? Ce ne intereseaza? Ce ne leaga unii de ceiltali? Ce ne separa unii de ceilalti? Unde putem gasii raspunsuri la intrebari care ne-au chinuit atat de mult timp? De ce mi se intampla mie asa ceva? Unde gasesc un invatator sau un maestru sa ma invete? Cine ma poate ajuta cu problema sau boala mea?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care The Spirit Hub intentioneaza sa va dea o mana de ajutor prin experienta pe care am acumulta-o. The Spirit Hub e doar un mic pas dar care poate deveni mare daca ne deschidem inimile. Acesta e de fapt singurul lucru care ne uneste si care ne separa daca alegem sa ramanem in izolare.

Incepand cu 1950 omenirea acumuleaza un volum exponential de informatie la un interval de timp care se scurteaza din ce in ce mai mult, insemnand ca volumul de cunoastere adunat in 6000 de ani pana in 1900, a fost dublat doar in 50 de ani, din 1900 pana in 1950. Acelasi folum a fost atins din 1950 pana in 1970 si tot asa, ajungand azi sa atingem acest volum in cateva luni sau chiar mai putin. Sarcina pe care o vad eu necesara in acest moment este de filtrare si rafinare a informatiei si cunoasterii, caci nu vad sensul de a va transmite cum am ajuns eu pas cu pas din punctul A in punctul B. Consider oportun sa va transmitem informatia condensta si sa avansam ca oameni care apreciaza efortul celor dinaintea lor.

Ne-am nascut din pamant si corpurile noastre se vor intoarce acolo, insa inima si ce e in ea o luam cu noi, experinta o vom lua cu noi. Putem sa alegem sa o share-uim aceasta esperienta si sa evoluam mai rapid cu totii.

Sharing is caring!

“The Spirit Hub”

AFLA CUM ITI POTI IMBUNATATI SANATATEA

PARTICIPA LA WORKSHOPURI