Loading..

Workshops

Meditatia Vidului ZPM – Workshop

09/06/2017 - 09/06/2017

“Ma așez agitat încercând sa imi domolesc furia și agitația din mine care revine in mod repetat sa ma testeze parca. De fiecare data e nevoie de repetarea pașilor de intrare in meditație. Nu am descoperit vre-o metoda magica. Nu am devenit vre-un maestru in ale meditației. Descopăr ca de fiecare data nu pot sa îmi opresc mintea. Frustrarea creste și revin la cei 2 pași. Nu te mișca…im repet, observa ceea ce simți fizic in corp. Așteptarea se transforma in senzații, senzațiile se transforma într-un spectacol suprarealist de care e nevoie din nou sa scap. Nu urmării imaginile, îmi repet din nou. Mergi pe ceea ce simți!..și iar ma surprinde starea binecunoscuta de vid și expansiune. Mereu surprins, mereu noua, mereu aplicând aceiași pași. E liniște, chiar și pentru câteva secunde. Știu din nou ca se poate.”

AFLA CUM ITI POTI IMBUNATATI SANATATEA

PARTICIPA LA WORKSHOPURI

Ce este meditatia Vidului sau ZPM (Zero Point Meditation)?

Meditatia vidului sau ZPM, este o tehnica rapida de oprire a mintii sau de atingere a starii de meditatie, de vid mental.

Meditatia nu este o tehnica in sine ci este o stare la care se ajunge pe mai multe cai pregatitoare. Meditatia vidului este una dintre aceste metode. Tehnicile de “meditatie” care nu induc starea de vid mental, nu sunt tehnici de meditatie; Aceste sunt doar tehnici de relaxare superficiale sau profunde, si e nevoie de ele in egala masura.

Meditatia Vidului este atat o metoda eleganta, simpla, stiintifica dar si esoterica, in egala masura. Tehnica permite atingerea starii de meditatie in cateva secunde sau minute in functie de starea fiecaruia si in functie de practica. Acest lucru este posibil datorita faptului ca frecventele necesare acestei tehnici sunt codate in ADN-ul uman.

Tehnica iti da posibilitatea de a-ti readuce aminte ceea ce este deja in tine din momentul nasterii. Prin intermediul ghidului primesti si punctul de referinta al starii de meditatie (la nivel subtil) pentru a sti ce inseamna intr-adevar meditatia, adica “starea de vid” sau “gol mental”.

In momentul in care starea de meditatie este atinsa, fiecare practicant va avea un punct de referinta al starii de meditatie. Acest punct de referinta este necesar pentru a repeta experienta starii de meditatie in mod individual si fara asistenta.

Meditatia Vidului are o baza stiintifica legata de frecventele cu care opereaza creierul uman. Tehnologia actuala a evoluat suficient in ultimii ani, permitand demonstratia empirica a fenomenului. Meditatia poate fi monitorizata prin tehnologia existenta (Aparatura de monitorizare a structurii creierului: MRI, CAT/CT si aparatura de monitorizare a functiilor creierului PET/SPECT, EEG/MEG si fMRI ) si poate fi practicata de orice om de pe planeta chiar daca nu intelege complet stiinta din spatele acestei tehnici. Exista multe studii efectuate cu calugari tibetani sau alte persoane care au aprofundat tehnicile de meditatie, si care au fost monitorizati in timplul sesiunilor de meditatie pentru a invata secretele acestei stari. Indiferent de cale, toti au manifestat rezultate similare cand au atins starea, acestea fiind observabile pe monitoare.

Meditatia vidului este o metoda simpla deoarece nu ai nevoie de cunostinte avansate de fizica cuantica si neurofiziologie pentru a intelege ce se intampla in creierul nostru in timpul acestei tehnici. Pentru informatii si explicatii detaliate referitoare la Meditatia Vidului va rugam sa ma contactati pe mail. Scepticismul si curiozitatea sunt binevenite.

Componentele Meditatiei Vidului – (Zero Point Meditation)
Meditatia vidului are 2 componente:

Componenta tehnica, ce trebuie sa faci efectiv pentru a atinge starea de meditatie?
Componenta vibrationala sau ezoterica, care reprezinta punctul de referinta ce trebuie transmis/transferat de catre cineva care a experimentat si stabilizat starea de meditatie, catre cel care invata tehnica
Transmiterea acestui punct de referinta nu necesita cunostinte speciale sau initieri.

Transmiterea punctului de referinta presupune prezenta activa a unui camp vibrational (camp morfogenetic) ce rezoneaza in frecventa starii de meditie pentru a activa ADN-ul celui care invata tehnica.

Componenta vibrationala e “sine qua non”. Este cheia sistemului.

Experienta unui exercitiu mi-a oferit starea de meditatie pe la varsta de 15 ani in mod intamplator. M-am speriat dar am stiut ce a fost. Neavand componenta vibrationala ca punct de referinta, mi-a trebuit 15 ani de practici diverse pentru a atinge din nou starea de meditatie. Acum nu mai e nevoie de 15 ani pentru asa ceva. Asta a fost povestea mea, si de aceea, ce va ofer este cheia directa. Poti sa o atingi si singur in anumite conditii, dar e mai usor sa o preiei subtil de la cineva care a stabilizat-o. Aceasta stare este inscrisa in instrumentarul fiintei umane, in ADN-ul nostru. Ea doar trebuie activata.
Informatii administrative:

Meditatia vidului sau ZPM (Zero Point Meditation) poate fi efectuata in 2 tipuri de sesiuni. Sesiuni de grup sau sesiuni individuale private.

Pentru sesiunea de grup am setat acest eveniment prin care cei care vor sa participe pot rezerva locurile.

Sesiunea de grup este diponibila pe baza de rezervare online sau telefonic. Sesiunile vor fi sustinute vineri intre 13.00 si 14.00.

E nevoie de minim 2 persoane pentru a fi efectuata si maxim 6.

Pretul este de 150 lei per sesiune (sau 35 Euro prin Paypal online)

In functie de numarul de participanti vom tine si alte sesiuni pe care le vom afisa online.

Locatia este la cabinet in Bucuresti si va fi transmisa ulterior rezervarilor efectuate pentru cei care au primit ticketele de participare.

Pentru Inscriere si detalii va rugam accesati pagina evenimentului: www.zpm.ro/events

sau email: bralgei@yahoo.com

Inscrie-te la workshop